Boomwhakers

Un munt de possibilitats de crear música de manera col·lectiva

Una orquestra de color, sons, notes, i de treball en comú

Els boomwhackers son uns tubs de color de diferent llargada, afinats segons el seu color i la seva mida

Música

Mitjançant una metodologia basada en la pràctica el grup podrà explorar els ritmes, melodies i harmonies que poden crear-se amb aquests instruments tan particulars, de manera que, de seguida, podrem interpretar cançons conegudes de manera col·lectiva.

Aplicacions

Les activitats amb boomwhackers també tenen múltiples aplicacions: des de celebracions, ice breakers, treball d’equip, etc. i són un gran exercici d’escolta, comunicació, sincronia, i també de creativitat artística, entre altres.

Versatilitat

La versatilitat de les activitats amb boomwhackers ens permeten ser absolutament flexibles tant en el format i disposició en l’espai (auditori, circular,…), com de durada de l’activitat, com de nombre de participants, com, fins i tot, del propi contingut de l’activitat.

Complements

Les activitats de boomwhackers admeten complements com els Egg Shakers o la interpretació d’una Cançó Personalitzada , així com incorporar músics en directe, per a fer més lluïda l’activitat i, alhora, aportar el valor i el mestratge de professionals de la música, amb qui tindrem el gust de compartir les interpretacions.

Help (The Beatles). Operación Triunfo 2018.

Masterclass. Operación Triunfo 2017

Què cal saber sobre els Boomwhackers

Contacta amb mi i t’explicaré tot el que necessitis.