Cançó Personalitzada

Un himne per a l’equip

Tot allò que ens dona valor i que ens defineix, en una cançó

Una cançó personalitzada -música i lletra exclusives- per ser interpretada per tot l’equip!

Per començar bé

En una tasca prèvia a la sessió, treballarem conjuntament tant en la composició de la música com en la confecció de la  lletra de la cançó que presentarem el dia de l’esdeveniment.

 

D’aquesta manera, el dia “D” tindrem un himne fet a mida per i per a l’equip, amb els valors i missatges que vulguem transmetre.

Per fer-ho bé

En la sessió amb tots els participants, i amb la finalitat d’aconseguir un resultat encara més potent, ens farem acompanyar per un o diversos músics professionals.

 

El seu suport no només donarà un plus de qualitat a la cançó, sinó que també aportarà el valor i el mestratge de la professionalitat i de la música en directe! Un autèntic luxe!

Per acabar bé

La millor manera d’acabar una sessió de música en equip és fer-ho amb una gran cançó final, que puguin interpretar conjuntament tots els participants.

 

Amb la cançó personalitzada, una peça única, feta exclusivament per a l’ocasió (tant lletra com música), no només acabarem de la manera més enèrgica possible, sinó que ho farem revaloritzant i empoderant el nostre equip.

Cançó personalitzada per a TEDxSantCugat, 2016

Cançó personalitzada per a Sociedad Española de Reumatología, 2016

Com es crea la cançó personalitzada?

Contacta amb mi i t’explicaré tot el que necessitis.