Tallers
experiencials

Per aprofundir en el terreny dels ritmes, del joc, de la performance, i de les possibilitats de la música en grup

Tallers amb finalitats pedagògiques i performàtiques

«L’experiència genera pensament»

Basats en aquesta màxima del pedagog John Dewey, aquests tallers pretenen aportar als participants una experiència que té com a  finalitat ampliar coneixements musicals i conèixer noves maneres d’interpretar i entendre la música i les seves possibilitats.

 

Diferents col·lectius amb intencions, motivacions i necessitats diverses han participat d’aquest tipus de tallers experiencials: grups de Gospel o corals que han volgut millorar aspectes de ritme i de cohesió, escoles de música que han volgut experimentar diferents maneres de fer música de manera col·lectiva, l’Acadèmia d’Artistes d’Operación Triunfo, en diverses ocasions, o la gent del CaixaForum, amb qui vam crear i dirigir l’EPP! – Espectacle de Percussió Participativa.

 

Vols participar d’un taller experiencial? Escriu-me!

santi-carcasona-team-building

Operación Triunfo

Entre aquests col·lectius que han volgut participar d’aquest tipus de tallers experiencials hi ha l’Acadèmia d’Artistes d’Operación Triunfo, amb qui he tingut el plaer de treballar en les tres darreres edicions (2017-2018, 2018-2019 i 2019-2020).

 

Amb ells vam poder compartir diversos Drum Circles, dinàmiques i activitats de percussió corporal, treball amb els egg shakers i interpretació de cançons amb els boomwhackers.

EPP!

Espectacle de Percussió Participativa. Caixaforum, 2017.

Tupika Malakama

Febrer 2015

Consulta les Unitats Didàctiques!

Exercicis rítmics, amb boomwhackers, percussió, dinàmiques grupals, arrenjaments de cançons,…